Wedstrijdverslagen

Onderstaande verslagen zijn gesorteerd op datum en tijd van de wedstrijd. Onderaan staan alle wedstrijdverslagen door op 'Zoek in verslagen' te klikken. Daarnaast staan alle verslagen ook onder de team pagina's (per team gesorteerd).

Vriendenschaar - HCSC 1-5

Vriendenschaar 1 - HCSC 1

In de allerlaatste en tegelijk allerbelangrijkste wedstrijd van het seizoen heeft ons elftal een lelijke tik op de neus gekregen van HCSC uit Den Helder. In de finale van de nacompetitie was de inzet voor ons elftal promotie naar de derde klasse. Het is er helemaal niet van gekomen. HCSC, dat zich moest zien te handhaven in de derde klasse, troefde ons elftal met 5-1 af. Vol goede moed in de s... meer ยป

• 15 juni 14:30
08-06-2024

Vriendenschaar 1 - JSV Nieuwegein 1

25-05-2024

Vriendenschaar 1 - Voorwaarts 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!