Wedstrijdverslagen

Onderstaande verslagen zijn gesorteerd op datum en tijd van de wedstrijd. Onderaan staan alle wedstrijdverslagen door op 'Zoek in verslagen' te klikken. Daarnaast staan alle verslagen ook onder de team pagina's (per team gesorteerd).

Vriendenschaar - Kockengen 4-0

Vriendenschaar 1 - Kockengen 1

Ons eerste elftal heeft een zeer duidelijke 4-0 overwinning geboekt op Kockengen. Doordat Zwaluwen Utrecht met 2-1 van OSM '75 verloor, gaan Zwaluwen en Vriendenschaar gezamenlijk aan kop in 4E. Het doelsaldo van Zwaluwen Utrecht is wel beter dan dat van ons elftal ondanks de 4-0 overwinning. Ons elftal speelde deze zarterdag in de volgende opstelling: Michel Sprong (doel), Corné Pieter,... meer ยป

• 24 februari 14:30
03-02-2024

VVJ 1 - Vriendenschaar 1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!