Pupillen F3 seizoen 1978/79 (update) - C.V.V. Vriendenschaar

Pupillen F3 seizoen 1978/79 (update)

23 september 2023 11:15

HJ

De vorige keer lieten we als foto van de week een foto zien uit een album dat ooit toebehoorde aan Ries Kosterman, voorzitter van de jeugd. De namen bij die foto werden snel gevonden. Of dit ook het geval was bij deze foto van de week (twee foto's overigens) was de vraag. Het leek ons een lastige puzzel om de namen bij de twee foto's te krijgen. Maar Annemarie Pothuizen, toen leider van de F3, wist alle namen nog.

De pupillen F3, zo vinden we in ons clubblad van die tijd, werden geleid door Annemarie Pothuizen. De pupillen F3 hadden, evenals andere jeugdteams, last van een langdurige winter, waardoor competities niet volledig konden worden afgewerkt. Desalniettemin kondigde de jeugdafdeling aan dat de F3 officieus kampioen was geworden.

Hieronder de tweede foto van de pupillen F3 uit het seizoen 1978/79:

Pupillen_F3_1979_78-79_1.JPG

Gert-Jan Bronk, Patrick Pothuizen, Marco van Doesburg Gérard Helmond,Martin van Kraanen, Berry van Mourik, Jan van Stuivenberg , Michel Hakkert en Johnny van Dalum.

Beide foto's zijn gemaakt door Thom van Duijn, die toen actief was bij de jeugdafdeling.

De vraag wie op de foto's staan werd heel snel beantwoord door Annemarie Pothuizen, toen de leider van de F3. Daarvoor dank!
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!