Junioren C3 werden in 1989 gesponsord (2e update) - C.V.V. Vriendenschaar

Junioren C3 werden in 1989 gesponsord (2e update)

29 mei 2023 21:00

HJ

Op 14 oktober 1989 werden de junioren C3 door de firma Reuser uit Tricht gesponsord en kregen ze nieuwe wedstrijdkleding en sporttassen. Het was de tweede thuiswedstrijd van het seizoen. De junioren C3 moesten spelen tegen Vreeswijk C3.

Junioren_C3_1989_14-10_1_gesponsord.JPG
Nog eens de junioren C3 met het echtpaar Reuser als sponsor.

In het oktobernummer 1989 van ons toenmalige clubblad Blauw Zwart lazen we het volgende:
‘Wij van de C3 waren dit seizoen begonnen (als enig elftal) zonder sponsor. De vader van Walter vond dit niet zo netjes en zijn bedrijf zorgde deze zaterdag voor een compleet nieuwe outfit, inclusief schitterende voetbaltassen. Namens het hele elftal nogmaals bedankt.

Junioren_C3_1989_14-10_2_gesponsord.jpg
Aanbieden van een bos bloemen aan mevr. Reuser. Staande v.l.n.r. Hans ??, de heer Reuser, ??, Frank van Schutterhoef (jeugdvoorzitter), mevrouw Reuser, ?? (junior), Cor de Heus en geheel rechts (bij toeval) Wout Veer.

Nadat we met zijn allen in de nieuwe tenues op de foto waren gezet (dit voor het nageslacht) stonden onze jongens te popelen om te beginnen. Helaas de sportclub Vreeswijk was niet op tijd. Dit hebben ze geweten!!’

Na een kwartier stond de C3 al met 4-0 voor. Daarna gooiden ze er met de pet naar, wat de leider Cor de Heus en Hans … ook riepen. Er werd in de rust een hartig woordje gesproken en toen gaven de junioren C3 vol gas. Het werd 9-2 en Messud maakte vijf doelpunten.'
Maar Messud kreeg wel de aanmerking dat hij moest kijken of zijn medespelers er beter voor stonden. ‘Dat houdt de lol erin’, stond in het clubblad.

De junioren C3 waren ingedeeld bij Celeritudo C2, Houten C3, Kockengen C1, Kamerik C1, VIOD C1, DWSV C1, Sterrenwijk, Posta C1 en Hertha C1. Onze C3 eindigde in de competitie op de zesde plaats met 16 punten uit 16 wedstrijden. Een winstpartij leverde twee punten op.

We vonden in een van de clubbladen een opstelling van de C3:  doel: Gijs, achter: Jos, Sergei, Dimitri, Mark, midden: Desmond, Fabian, Messud, voor: Jordao, Osman en Giani.  

Jordao Pelamonia (zelf op de foto) reageerde en kwam met vele namen zodat de opstelling al voor een groot deel de volledigheid naderde.  Wesley van Zoelen kwam daarna met de ontbrekende namen.Jordao en Wesley danken we voor hun reactie. 

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!