Selectie junioren A 2011 (Foto van de week) - C.V.V. Vriendenschaar

Selectie junioren A 2011 (Foto van de week)

7 februari 2023 10:30

HJ

Rob van Dalen zond ons recentelijk een foto toe van de selecties junioren A1 en A2 gemaakt op 13 augustus 2011. Na bijna twaalf jaar had Rob nog enkele 'vraagtekens' wie er precies op de foto staan. We hadden in ons archief echter een bestand met alle namen.

De junioren A1 speelden in het seizoen 2011/12 behoorlijk lastig. Ze speelden in de hoofdklasse B. Het team eindigde op de twaalfde en voorlaatste plaats. Het moest daardoor de nacompetitie in om uit te maken of het zich in de hoofdklasse kon handhaven. In de nacompetitie moest je echter op de eerste plaats eindigen. Het werd helaas de tweede. Daardoor moest het met ingang van het volgende seizoen 2012/13 starten in de eerste klasse.

De junioren A2 kwamen uit in de derde klasse. Ze eindigden in de competitie op een keurige vijfde plaats. Niks aan de hand. In het volgende seizoen 2012/12 kon de A2 opnieuw in de derde klasse uitkomen.

De spelers op de foto waren toen zeventien en achttien jaar oud. Nu zijn ze tegen de dertig. De spelers behoren zo'n beetje tot de laatsten van de generatie 'Millenials'. Het dagblad AD typeerde in 2017 de Millennials als volgt:

Wij zijn geboren tussen circa 1980 en 1995. Wij zijn de Millennials, wij zijn uw toekomst. We gamen een groot deel van onze vrije tijd. Zonder supersnel internet kunnen we niet leven. We appen en luisteren naar muziek terwijl we andere dingen doen. Niet voor niets noemen ze ons soms Generatie Einstein. Dit is Generatie Y! De Generatie Y is geboren in een digitale wereld. De millennials weten als geen ander hiermee om te gaan. Social media en het internet kennen nog weinig geheimen. Informatie en ontspanning zoeken en vinden ze snel. Maar het is niet eenvoudig de aandacht vast te houden. Een volgende uitdaging ligt slechts een klik of swipe verder.

 

Dit bericht uit het AD is ook al weer vijf jaar geleden. Dus kijken 'we' en de spelers op de foto nu wat anders aan tegen deze typering?

 

Bron: RvD
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!