Pupillen E9 2012/13 (Foto van de week) update

24 september 2021 12:00

HJ

We vonden een foto van de pupillen E9 uit het seizoen 2012/13. Na enig speurwerk op de website vonden we wel de spelersnamen, maar niet hoe ze op de foto stonden Dus was enige hulp geboden en die kwam in de persoon van Marcel Meijer.

De pupillen E9 speelden in het seizoen 2012/13 eerst een najaarscompetitie. Daarna volgde er, na een herindeling, de voorjaarscompetitie.

De E9 speelde eerst tien wedstrijden in de najaarscompetitie. Hiervan werden twee wedstrijden gewonnen. Drie keer werd er gelijk gespeeld. Totaal negen wedstrijdpunten. In deze tien wedstrijden scoorde de voorhoede er aardig op los. 35 doelpunten of drie-en-een-half per wedstrijd. Maar de defensie liet even zo veel doelpunten tegen. Al met al was het doelsaldo 35-35.

Na de herindeling liet de E9 alle concurrentie de hielen zien. Weer tien wedstrijden gespeeld, maar nu acht gewonnen. Twee keer werd er gelijk gespeeld. De E9 werd ongeslagen kampioen met 26 wedstrijdpunten. Achter liet de verdediging bijna net zoveel doelpunten toe als in de najaarscompetitie, namelijk 33. Maar de voorhoede scoorde  liefst 75 doelpunten. Doelsaldo 75-33.

Tegenwoordig publiceert de KNVB voor deze leeftijdsgroep uit pedagogische overwegingen geen uitslagen en standen meer. Maar voor het seizoen 2012/13 waren ze nog wel beschikbaar. Daarom toch maar gegeven.

De spelersnamen spoorden we op en Marcel Meijer, toen nog leider van dit team, zette die op de juiste plek. waarvoor dank!

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!