Meiden junioren A1 2010 (Foto van de week) (2e update)

6 juli 2021 8:00

HJ

Op 5 februari 2010, elf jaar geleden, maakte we deze foto van dit meiden juniorenteam. Ze stonden op het punt met elkaar een weekeindje weg te gaan.

De bestemming was Centerparcs Het Meerdal in America, Limburg. Het vakantiepark was net heropend na verbouwingswerkzaamheden. De dames vertrokken op 5 februari 2010 vanaf ons clubhuis. Daar kregen ze elk nog een badtas en een sjaal uitgereikt van een sponsor, onder het motto:'Girls on tour'.

We schreven toentertijd dat het leuk initiatief was om eens op een andere manier dan voetbal met elkaar op te trekken.

We hebben in 2010 verzuimd om de namen van de speelsters bij de foto te zetten. Dan doen we nu maar eens. Wie weet de namen van de meiden op de foto te leveren? Mail de namen namen aan hans.jobse@wxs.nl. Vast bedankt.

We kregen bijna gelijktijdig en onafhankelijk van elkaar reacties van Hennie en Moniek Vermeulen. De door hen gegeven namen staan nu onder de foto. Dank daarvoor. Beiden konden een en dezelfde naam niet geven. Wie kan die nog geven?

Mogelijk zijn er nog wetenswaardigheden te melden. Wat is er van deze dames terecht gekomen? Wat doen ze tegenwoordig? Zijn er nog voetbalsters onder? Leuke of nuttige informatie nemen we dan bij deze foto van de week op. Bij voorbaat dank nogmaals.

Lisa Vermeulen en Laura van Emmerik spelen tegenwoordig nog steeds in een van de vrouwenteams van Vriendenschaar. Romy van Overbeek en Danielle van Harten zijn ook nog als vooetbalsters actief, maar bij de Utrechtse voetbalvereniging Odin. 

Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!