Pupillen D3 winnen KNVB-beker 2011 (update)

27 november 2018 0:15

HJ

!4 mei 2011 werd een ware feestdag voor onze pupillen D3 uit 2011. Zij werden op die dag de trotse winnaar van de KNVB-beker in hun categorie.

Na de poulewedstrijden had de D3 ook de wedstrijden uit de knock-outfase overleefd. En dus stonden de mannen op 14 mei 2011 in Uithoorn in de finale tegen de pupillen D3 van de voetbalvereniging Hoofddorp. Een volle bus met spelers en supporters ging op weg naar Uithoorn.

De bekerfinale werd een zinderende aangelegenheid. In de reguliere speeltijd bleef het 0-0, waarbij keeper Bas ons team overenind hield door een penalty te stoppen. De wedstrijd moest 2 x 7,5 minuut worden verlengd. In de eerste helft van de verlenging bleef het 0-0. In de tweede helft opende Vriendenschaar de score, maar Hoofddorp maakte weer snel gelijk. Maar vervolgens scoorde Vriendenschaar opnieuw. Het bleek de winnende treffer

De KNVB-.beker was voor de D3. De spelers kregen elk nog een medaille.

De namen van de spelers waren in 2011 niet vastgelegd. Zeventien jaar na de finale kunnen  de spelersnamen geven dank zij de reacties van Ron van den Heuvel en Hans Schoonheim.