30 januari  Vriendenschaar A2 - VVOM A1  1-1
 6 februari  Vriendenschaar A2 - VVIJ A2  5-2
 20 februari  geen wedstrijd i.v.m. carnaval
 27 februari  Vriendenschaar A2 - HDS A1  3-5
 6 maart  Vriendenschaar A2 - DWSM A1  2-2
 13 maart  Vriendenschaar A2 - Lopik A1  2-2
 20 maart  VVOM A1 - Vriendenschaar A2  1-8
 27 maart  geen wedstrijd vastgesteld
 3 april  DWSM A1 - Vriendenschaar A2  2-2
 17 april  Vriendenschaar A2 - CSW A1  7-5
 24 april  VVIJ A2 -Vriendenschaar A2  2-2

Van de hierboven geregistreerde wedstrijden werden er 7 gewonnen, 5 gelijk gespeeld en 5 verloren. De A2 van Vriendenschaar moest meestal opboksen tegen een A1-team van de tegenstander. En ook moest de A2 wel eens spelers afstaan aan de A1, dat in de regionale hoofdklasse van de Afdeling Utrecht speelde.

Van de derby tegen Garuda Maluku, gespeeld op 28 november 1992,  is nog een verslag in het clubblad gevonden:

'Doordat de wedstrijd van de A1 was afgelast, konden we toch nog over Jeroen, Freek en Alexander beschikken. Fernand van Drenth speelde ook met ons mee. Om half drie begon de wedstrijd. Van te voren waren we gebrand op het winnen van deze wedstrijd, maar daar leek in het begin toch niet op, want we speelden helemaal niet goed. Dit resulteerde al gauw in een doelpunt van Garuda. En voor we het wisten stonden we met 3-0 achter.
Alexander en Fernand wisselden van positie wat al snel een treffer van Jasper opleverde uit een goede voorzet van Fernand. En vlak voor rust kwamen we zelfs op 3-2 door een mooi doelpunt van Jeroen.
Na de rust waren we stukken beter en speelden goed voetbal; iedereen werkte voor elkaar. Dit resulteerde in een 3-7 overwinning voor ons door doelpunten na rust van Jeroen (1x), Fernand (1x), Raymond (1x) en onze nieuwe spits Amir (2x).

Zo zijn we toch nog het een en ander over de junioren A2 in het seizoen 1992/93 te weten gekomen. En nu nog de spelersnamen nog. Wie levert die?

Peter Vermeulen, die zelf op de foto staat, reageerde snel met de meeste namen. Han van Lint en Wesley van Zoelen leverden er ook een paar. Bert Hol noemde Alexander Kooreneef. Frans Waroux kwam met de achternaam  van Hassan: Inanli. Martijn Perrier leverde de naam van Mark Soekimo. Er ontbreekt nu nog één naam. Wie o wie? Reacties voor de ontbrekende naam kunnen gezonden worden naa[email protected]