1983 Meisjes tegen de jongens (foto van de week) - opnieuw actualisering - C.V.V. Vriendenschaar

1983 Meisjes tegen de jongens (foto van de week) - opnieuw actualisering

22 november 2013 10:00


Op 12 mei 1983 vierde de damesvoetbalafdeling van Vriendenschaar haar tienjarig bestaan.
Er stonden veel activiteiten op het programma onder meer een wedstrijd van de meisjesjunioren tegen de pupillen D3. We zijn op zoek gegaan naar de namen van spelers en speelsters. We zijn nog niet helemaal volledig.

Het weer werkte op deze feestdag bepaald niet mee. De regen kwam met bakken uit de hemel. Gelukkig kon het merendeel van het feestprogramma worden afgewerkt. Zo ook de wedstrijd van de mesijesjunioren tegen de pupillen D3. De meisjes verloren de sportieve wedstrijd met 2-1.

De vraag is nu wie er allemaal op de foto staan.

John Verhagen en vooral  Rini Pothuizen leverden al een aantal namen, buiten de paar namen die we al hadden. Inmiddels hebben we ook een reactie gekregen van Henry van der Hoef. en Irma  Jägers. Alle nu bekende  namen zijn in het foto-onderschrft vermeld. Maar er zijn nog meer namen waarnaar we zoeken.

Twee ?? naast elkaar betekent dat de voor- én achternaam nog niet bekend zijn, een ? achter de voornaam betekent dat de achternaam nog niet bekend is.


Wendy Jägers zou nu - door huwelijk -Van Toorn heten en Wendy Jansen zou nu de naam Pothuizen dragen, aldus Rini Pothuizen.


Wie kan voor de laatste aanvullingen zorgen?

Mail namen naar hans.jobse@wxs.nl
Bron: HJ
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!