Overbeek, R.van

Sterke terugkomst
Een snelle blik leert dat de meeste jongens uit zijn geweest. Dat levert meestal problemen op, ook als je pas om half vier smiddags voetbalt.
Door de vele geblesseerden waren er ook veel minder wisselspelers dus iedereen moest echt aan de bak.
Pim zorgde ervoor dat we op voorsprong kwamen. Cedric stond later alleen voor de keeper maar schoot de bal ook op hem. Daniel mist een grote kans. Pim raakt de keeper ook nog een keer. De tegenstander schrok blijkbaar van al onze acties en besloot wat terug te doen. Ze creerden 2 kansen kort achter elkaar die meteen verzilverd werden. Later staat die zelfde aanvaller alleen voor Merlin die er in slaagt om een doelpunt te voorkomen (een fraai staaltje keepen wat Merlin later nog een keer zal herhalen). Gelukkig kan de achterstand vlak voor rust nog aangepakt. Cedric vertrok op de rand van buitenspel en lukte het met zijn uitschuifbeen om de bal net een tikje mee te geven voor de ver uitgelopen keeper. Keeper, Cedric en verdediger stonden te kijken hoe de bal het doel inschoof. 2-2 de rust in.
Het niveau voorspelde niet veel goeds dus dit zou zo maar eens verkeerd kunnen aflopen.

Na de rust leek het toch een stuk beter te gaan.
Met een door Nick P verdiende strafschop komen we op voorsprong. Nick had die graag zelf willen nemen en neemt later op gepaste wijze wraak door op grote afstand fraai over de uitgelopen keeper heen te lobben. Een beauty.
Ondanks de 4-2 voorsprong valt er nog weinig te rusten want de tegenstander doet zeker niet onder. Gelukkig vinden de jongens elkaar steeds beter omdat de tegenstander ook ruimte laat in zijn zoektocht naar tegendoelpunten.
In een fraaie aanval uit het boekje wordt er vanaf de middellijn veelvuldig overgetikt tot Pim een voorzet kan geven op Nick P die deze goed afrondt. Een paar minuten later brengt diezelfde Pim de bal op vergelijkbare manier voor en wordt er weer gescoord.
Aangezien het al een tijdje donker aan het worden was - de veldverlichting was aan vanaf de rust - en de scheidsrechter geen verlichting op zijn fiets had, zijn we op tijd gestopt. De winst was zeker.