68'

B-Junioren, B1, Hoofdklasse B

6 november 2010 12:00

Bos, E.

Vier momenten waarop de verdediging 'niet thuis gaf' beslisten vanmiddag deze wedstrijd. Na een vlotte 1-0 achterstand kon Vriendenschaar via Lucas Labots nog wel weer gelijkmaken, in het vervolg van de 1e helft liep JSV geflatteerd ver uit. Onder meer door een communicatiefout bij een vrije trap vanaf de zijkant en door niet (resoluut) ingrijpen van Marvin Putuhena.   Vriendenschaar voetbalde weliswaar aardig, in de 2e helft zelfs zeer behoorlijk, maar afgezien van enkele schoten wist de ploeg zich geen uitgespeelde kansen te creëeren. Toen na rust ook Levi Wammes nog geblesseerd afhaakte miste de ploeg stootkracht en bleef het goede veldspel steken bij de 16m van de tegenstander. Afgezien van zijn gele kaart groeide Lucas Labots uit tot de beste man van het veld en herstelde Dyon van Genderen zich na rust uitermate goed van een matig optreden in de 1e helft. Volgende week thuis tegen Geinoord: niks te verliezen zou ik zeggen!