74'

B-Junioren, B1, Hoofdklasse B

9 oktober 2010 13:15

Mathu, J.A.

Ondanks dat we in de voorbespreking het over 'de 1e 10 minuten' hebben gehad lag de 0-1 er vanmiddag al na 1 minuut spelen in. Balverlies op het middenveld resulteerde in een diepe bal op de DOVO-spits, waarop Reinier Hoelen zich verkeek. De spits had vervolgens vrij baan om te scoren. Jammer, deze snelle achterstand. Want Vriendenschaar was helemaal niet de mindere in de wedstrijd. Met soms prima combinatiespel onstonden enkele mogelijkheden. Doelpogingen van Lucas Labots (veranderde een schot van Marvin Putuhena goed van richting) en Ilias Dahri (net over de kruising) lukten echter niet. In de rust werd afgesproken nog meer druk naar voren te zetten. Met het inbrengen van Levi Wammes kwam er meer gevaar en al in de 1e minuut na de rust betaalde zich dat uit in de 1-1. Er ging een goede aanval aan vooraf waarbij Francesco Girbaran met een prima pass in de diepte Levi wegstuurde. Zijn afronding was knap. Vriendenschaar bleef de 2e helft flink drukken en zette daarmee DOVO vast op haar eigen helft. Alleen in de laatste fase van de 2e helft kroop DOVO weer wat uit de schulp. Een verdedigingsfoutje resulteerde in 1-2. De laatste 5 minuten werd het voor Vriendenschaar een 'alles of niets' offensief. Verder dan een paar schoten kwam de ploeg echter niet meer en daarmee bleef de eindstand 1-2. Jammer, want een puntendeling had zeker geen onrecht aan de veldverhoudingen gedaan.
Opstelling: Joel van Kranenburg, Marvin Putuhena (41' Levi Wammes), Reinier Hoelen, Jivaro Keizer, Anass Jijih, Mitchell van Oorschot (50' Twan Regtien), Timo van Rooij, Valentijn Nijenhof, Ilias Dahri (55' Dyon van Genderen), Lucas Labots, Francesco Girbaran (73' Tim van Zanten).