A-Junioren, A2, 3e klasse F

9 oktober 2010 15:45

P.Vermeulen

Knap teruggekomen
Weer een wedstrijd tegen een koploper. Het team van Argon heeft daarbij een imposante keeper en allemaal 1 jaar extra (geboren 1992). Blijkbaar imponeert dat allemaal en de jongens komen dan ook niet echt los. Een 0-3 achterstand halverwege de eerste helft belooft niet veel goeds. Dat een echte handsbal niet tot een penalty leidde, helpt dan niet. Met een 1-3 achterstand de rust in. De zon, de inspirerende woorden van de coach, de prangende blikken van het publiek zorgen ervoor dat er niet wordt opgegeven. Ook vanuit een 1-4 achterstand vinden de jongens zich niet kansloos. Langzaam maar zeker wordt er teruggeknokt. Een slim balletje van Jordy over de keeper, Demir die een strafschop benut, Jetse die de bal erin frommmelt en we staan weer gelijk. De irritatie bij de tegenstander groeit en bij de volgende scrimmage voor het doel wordt het grimmig. er wordt geduwd, geschreeuwd en bijna gevochten. Hans, medespelers stormen het veld op en het is weer volop testosteron wat de klok slaat. Gelukkig kan de wedstrijd vrij kort daarna worden afgefloten zonder dat het echt tot knokken komt.
Een bewonderenswaardige terugkomst. Van 1-4 naar 4-4. Een tweede koploper die op onze jongens zijn tanden kapotbijt. Benieuwd waar ons dat gaat brengen.