Houten D6

D-Pupillen (najaar), D6, 4e klasse 40

2 oktober 2010 11:30

T.Huizinga

De aftrap tegen houten D6 was zaterdagochtend om 11:30. Erik, de vader van joost vlagt. Na 1 minuut heeft Dylan al een schot op doel die net mist. Na 4 minuten is de eerste corner voor Vriendenschaar. Helaas is er grote drukte voor het doel door de tegenstander dus is er geen doorkomen aan. Een tweede corner volgt al na 2 minuten. Wesley weet de bal het doel in te schoppen nadat kuby de corner heeft genomen. 1-0. Julius schiet even later op doel, maar de afstand was wat ver en helaas mist de bal het doel. Dylan scoort een prachtig doelpunt vanuit een moeilijke hoek! 2-0. Vrije trap werd gegeven. Dylan kreeg de bal wel over de muur maar was te hoog voor het doel. Dylan scoort even later de 3-0. Het was een mooie aanval en Dylan nam de bal mee met zijn hoofd om twee spelers uit te spelen en wist te scoren. 4 minuten later scoorde Julius Brouwers de 4de goal vanuit een voorzet van Dylan. 4-0 voor onze jongens. Jelle heeft zijn eerste actie in de 20ste minuut na een corner van houten. Het doel van vriendenschaar blijft schoon. Dylan schiet nog een bal op de lat en vriendenschaar blijft aanvallen en bevind zich bijna alleen op de helft van de tegenpartij. 5 minuten voor tijd krijgt houten een corner maar deze word weggewerkt en resulteert in een directe aanval en een doelpunt door Julius. 5-0. Ze gaan de rust in met een 5-0 voorsprong.

Na 5 minuten gaat de 2de helft van start. Vriendenschaar start opnieuw zeer aanvallend. Zeer goed overspel levert veel kansen op. Kuby heeft ook een mooi afstandsschot, maar helaas wist de keeper deze uit het doel te houden. Ook Julius heeft een schot die gehouden word. De schoten beginnen wat kracht te missen. Vriendenschaar word wat minder fel, maar spelen wel goed over. Jelle heeft een prachtige actie toen een doorgebroken speler van houten alleen naar het doel kwam. Jelle kwam goed zijn doel uit en gaf de redding! Even later schiet Haite zijn eerste doelpunt voor de D6! 6-0 voor vriendenschaar. De keeper van houten heeft nog een aantal goede reddingen.  Ezra schiet even later op doel, maar ook deze weet de keeper tegen te houden. Houten krijgt een vrije schop wegens een overtreding van vriendenschaar, maar Jelle heeft geen moeite dit schot te vangen. De volgende aanval van vriendenschaar resulteert in een goal van wesley! 7-0. Kuby scoort direct hierna de 8-0!! Prachtig doelpunt, goed gelopen!!

De wedstrijd eindigt in een 8-0 overwinning voor vriendenschaar. Mooie wedstrijd jongens!