A-Junioren, A2, 3e klasse F

18 september 2010 12:30

M. van Overbeek

Leuk maar niet goed genoeg.
Culemborg was onbereikbaar door de vele wegwerkzaamheden waardoor de tegenstander te laat op kwam dagen. Ruim 20 minuten later startte de wedstrijd. Ondanks deze langere opwarmperiode kwam het team - zoals meestal - langzaam op gang. Nick P zorgde voor een niet verwachte voorsprong. Door een fout van de verdediging kwam de tegenstander aan een makkelijk tegendoelpunt waarna ze de achtervolging inzette. Met 3-2 gingen we de rust in. John had het hardstikke druk  langs de lijn met het inzetten van het leger aan wisselspelers. De scheidsrechter wist dat dit ging gebeuren maar werd er toch een beetje moedeloos van. De tweede helft startte meteen met een gelijkmaker door de tegenpartij waarna Nick B weer voor de voorsprong zorgde. De voorzetten van Cedric en Pim zorgden ervoor dat we kansen bleven houden. Hertha gooide de lange mannen en lange ballen in de wedstrijd waardoor ze steeds snel door de verdediging heen konden breken. Dat leverde hen een 4-5 voorsprong op. De druk van Vriendenschaar bleef groot met zeker 4 open kansen (niet te missen volgens de kenners onder het publiek) die toch niet benut werden.
Hard gewerkt, leuk om te zien, net niet genoeg resultaat.