C-Junioren, C1, Hoofdklasse C

11 september 2010 13:30

W. Maessen

Doelpuntenregen

Afgelopen zaterdag  11 september stond de thuiswedstrijd tegen Quick 1890 uit Amersfoort op het programma. Nadat de D-1 knap had gewonnen op veld 2 was het de beurt aan de jongens van de C-1. Willem nam nog wat jongens apart en de koppies stonden strak. Zouden ze het goede resultaat van de afgelopen wedstrijden kunnen voortzetten?

Direct na de aftrap nam Vriendenschaar het initiatief. Het tempo lag laag en het leek of Quick dat juist wilde. Wij gingen iets teveel in het lage tempo mee. Al snel had Vriendenschaar een totaal overwicht. Het werd duidelijk dat Quick een maatje te klein was voor onze C-1. De ene na de andere aanval volgden  elkaar op, en uw verslaggever kon de doelpuntenregen nauwelijks bijhouden.

Bij  rust stond het al 7-0. Quick bleef lang in de kleedkamer. Later bleek dat het team van schoenen moest wisselen ivm het kunstgras. Veel hielp het echter niet, want na rust kwamen er nog vijf mooie doelpunten bij. Scheidsrechter Wim Maessen viel ongelukkig uit met een soort zweepslag en werd snel vervangen.

Het werd 13-0, maar of dat iets zegt over de kracht van Vriendenschaar of over de zwakte van Quick ……..?  Volgende week weten we meer.