Pim Scharn (schot)

A-Junioren, A2, 3e klasse F

11 september 2010 12:30

Gemiste kansen
Na een mooie tocht over pont en dijk konden we kennismaken met CDW, Wijk bij Duurstede. Onbekende en mooie lokatie. Op het achteraf veld met (te lang) gras voetbalden we tegen een gelijkwaardige tegenstander. Na tien minuten konden we kort van een voorsprong genieten. Tegen het einde van de eerste helft kon Edwin met een fraai stiftje voor ons tweede doelpunt zorgen. Met 2-2 de rust in gaf stof tot nadenken. De wissels waren deze keer al snel op door de ene na de andere blessure. De jongens verzekerden ons dat Appelpop hier niets mee te maken had. Na de rust kwamen we weer op achterstand. Veel kansen werden gecreerd maar het duurde toch weer voor Pim gelijk kon maken. De tegenstander was effectiever en kon weer wegkruipen naar 4-3. Ondanks de vele kansen, gefrommel voor de goal en andere pogingen om te scoren lukte het niet meer om een doelpunt te maken.
De uit het buitenland overgekomen opa van Merlin gaf heel tactisch geen commentaar op de wedstrijd. Onze mening: de wedstrijd van de gemiste kansen die we best hadden kunnen winnen.