Vriendenschaar JO12-1

D-Pupillen beker poule Groep 4 103

4 september 2010

Vriendenschaar D5 wint zwaar bevochte derby.

Na de 2 verloren bekerwedstrijden wilde we een keer winnen dus gingen we scherp het veld op. Alles was ook aanwezig voor een echte stadsderby. Dat Focus er ook zo overdacht werd ons al snel duidelijk. Vanaf de eerste minuut werden we vol onder druk gezet en dit leverde Focus dan ook al naar 5 minuten de 1-0 op. We lieten er weer eens een lopen en deze kon hard uithalen. Deze was hierdoor onhoudbaar voor onze keeper. Gelukkig bleef hiermee de schade in de eerste helft beperkt en kwamen wij steeds beter in de wedstrijd. Na de rust gingen we zelfs voetballen en hier had Focus het duidelijk moeilijk mee. Er werd goed breed gespeeld en er kwamen steeds meer ballen aan. Dit had er mede mee te maken dat we nu wel voor onze tegenstander stonden en hierdoor dus aanspeelbar waren. Al snel kreeg Reduaan door een schitterende dieptepas van Damian een kans die hij koelbloedig in schoot. We waren terug in de wedstrijd en dat hebben we geweten. De wedstrijd werd wat harder en meerder keren moest er dan ook verzorging worden gedaan. Gelukkig bleven we overeind en wisten de wedstrijd zelfs naar ons toe te trekken doordat Reduaan weer in scoringspositie kwam en de 1-2 binnen schoot. Wat een wedstrijd. Jongen bedankt jullie hebben het met zijn alle laten zien dat het wel kan. Op naar volgende week dan doen we hem nog een keer over. Maar dan voor de competitie.