D-Pupillen beker poule Groep 4 103

31 augustus 2010 18:45

W.Maessen

Vriendenschaar grijpt naast de winst.

Na een duidelijk gesprek met de jongens waarin we nogmaals uitlegde wat we van ze verwachte gingen we met vertrouwen de wedstrijd in. Al was ons team niet complet (Damian vinger, Nigel teen en Ruben kamp) stond er toch een team. Vanaf de eerste minuut werd er druk gezet en wisten we het spel te bepalen. Al werd er nog niet veel over rechts gespeeld kwam er toch veel dreiging van links. Achterin kwamen we de eerste helft al helemaal niet in de problemen en na ongeveer 20 minuten mochten we zelfs de 1-0 achter onze naam schrijven. Al was het niet een van de mooiste goals hij telt wel. We kwamen steeds meer in ons element en na de rust hadden we het duidelijk af moeten maken. We kregen wel 6 of 7 kansen maar de bal wilde er niet in. Ook onze tegenstander rook dit en zette ons steeds meer onder druk. De 1-1 hing dan ook in de lucht eb was in de 16de minuut een feit. We kregen toen nog wel wat kansen mar het beste was er af. Wij konden wel leven met 1-1 maar de tegenstander niet. Daan hielt ons nog wel in de race door een slecht ingeschoten penalty van de lijn te halen. Even later kregen we toch de 1-2 en 1-3 tegen en was de wedstrijd gespeeld. Jongens deze wedstrijd snel vergeten en op naar zaterdag.