Pim Scharn (schot)

A-Junioren beker poule Groep 3 19

28 augustus 2010 15:00

Een moeizame start
Amper een week nadat de laatste mensen, waaronder de leiders, terug kwamen van vakantie moest het team aan de bak in de bekercompetitie.
De jongens blijken ineens niet meer in 4 auto's te passen, tenues moesten nog uitgedeeld. De A2 is afgesloten zodat we een lange reistijd hebben via Hagestein en Everdingen.
Onze tegenstander heeft nog geen leider en mag niet voetballen. JSV A3 treedt daarom aan.
Het eerste kwartier ging JSV vol van start terwijl wij weer als vanouds ons afvroegen hoe het ook weer moest. JSV scoorde dan ook als eerste. Na een half uur kon Nick dat gelijktrekken via een penalty om er een paar minuten later een voorsprong van te maken na een verre uittrap van Merlin. Na de rust werd die voorsprong verder uitgebouwd (1-4) mede door een fout van de keeper waar Pim in de verwarring van kon profiteren. De overwinning leek nu zeker. Door de vele wissels (5) varieerde het spelniveau van ons team nogal en proefde JSV in het laatste half uur dat er meer in zat. Ze konden terugkomen tot 3-4. De laatste minuten werden weer spannend maar de overwinning was voor Vriendenschaar.