85'

Mannen KNVB beker Amateur poule Groep 1 117

24 augustus 2010 19:30

Knetsch, J.

De tweede bekerwedstrijd gisteravond is wat stilletjes verlopen, althans wat de nieuwsvoorziening betreft. Toch maar melden dat ons eerste elftal dik verdiend met 1-4 van DVSA heeft gewonnen.

Vriendenschaar moest het dit maal opnemen tegen een vierdeklasser zaterdag. In de eerste helft creëerde ons elftal legio kansen, misschien bij elkaar wel tien. Maar doelpunten, ho maar. Bij rust was het dan ook nog steeds 0-0, te meer daar DVSA niet veel had in te brengen.

Vijf minuten na rust werd de score dan toch geopend. Brian Kosterman produceerde een verre ingooi die bij Niek Amelinjk terecht kwam. Deze verlengde de bal met het hoofd en zorgde zodoende voor de 0-1.

DVSA kwam tijdelijk  in de wedstrijd terug en scoorde 1-1. Daarna liep Vriendenschaar uit door twee doelpunten van Brian Kosterman en nog eentje van Niek Amelink.

Een enthousiaste vrouwelijke voetbalsupporter meldde dat ook het laatste doelpunt door Brian gescoord werd en dat Niek Amelink wel bij het doelpunt was betrokken. In dat geval zou Brian een puntgave hattrick op zijn naam hebben gebracht.

Candia en Hooglanderveen ontmoeten elkaar vanavond.

Zondag 29 augustus speelt Vriendenschaar de derde en laatste bekerwedstrijd tegen 4e klasser zondag Hooglanderveen, thuis, aanvang 14.00 uur.