De Meern

Wedstrijdverslag – 08 mei 2010
Vriendenschaar F6 tegen De Meern F8: 1-1

** Onze laatste competitiewedstrijd **

Zaterdag 7 mei om 9:00 gingen we op weg naar de Meern, Joas was afgemeld en Omar was onderweg.

Om 10:00 uur begint de wedstrijd met Yannick op doel en Omar als eerste wissel.

Hidde start met een mooi schot op doel, die net naast gaat. Dan botsen er twee spelers op elkaar, de scheids fluit niet en Marcin profiteert hiervan, hij gaat er vandoor en scoort. Om 10:05 uur is het 0-1 voor Vriendenschaar F6.

Dan volgt er een goede kans voor de Meern, Yannick let goed op en de bal gaat naast.

Dylan gaat eropaf, hij komt net tekort en Jelmer neemt het van hem over. Hij komt bij de Meern terecht maar wederom pakt Yannick het goed aan en neemt de bal in zijn handen. Marcin neemt een vrije trap, nadat hij in botsing is gekomen met een speler van de Meern. Een goed schot maar helaas konden Dylan en Dani er niet bij.

Steijn wisselt met Jelmer. Jelmer gelijk in actie, hij gooit in richting Marcin, die er direct vandoor gaat, hij mist hem net. De bal gaat net langs het doel.

Dan een aanval van de Meern, die op niets uitloopt. Dani ruimt de bal twee keer goed op. Een schot van Devin van ver af, goed hard, helaas mis.

Een sliding van Marcin doet een speler van de Meern lelijk vallen, na sorry en handjes schudden mag de Meern een vrije trap nemen, deze levert geen gevaar op. Dylan is weer helemaal terug na vorige week en speelt een super wedstrijd, hij gaat als een speer. Dani gaat eruit voor Jelmer, nog 5 minuten in de eerste helft en we staan nog steeds voor met 0-1, wat gebeurt er hier!!. Steyn speelt de bal door de benen van een speler van de Meern, er volgt een schot op doel, mis.

Dan is het rust en we staan voor met 0-1, geweldig.

Om 10:25 uur begint de tweede helft, Steyn neemt het keepershirt over van Yannick, die onze stand in de eerste helft keurig op nul gehouden heeft. Hidde is onze eerste wissel. Goed verdedigd door Dani, via Devin een schot op doel, die mist.

Dan om 10:29 ziet de Meern kans om te scoren 1-1, Steyn was kansloos.

Vriendenschaar gaat goed in de aanval, ze proberen een paar keer een schot op doel, maar hij gaat er niet in. Hidde gaat erin voor Dylan, die langs de lijn zijn team aanmoedigt en aanwijzigingen geeft. Dani wordt gevloerd en Marcin neemt de vrije trap. Hij gaat via Omar naar Yannick die haalt uit en mist. Jammer Yannick. Devin probeert het ook nog een keer en schiet in het net. Dan wordt Devin getackeld en hij wisselt met Dylan. Jelmer mag tot twee keer toe een corner nemen. Er volgt een kans via Omar. Yannick kan hem net binnen houden.

Devin erin voor Yannick. De Meern mag nog een keer ingooien, Omar gaat ook nog liggen en krijgt een vrije trap. Dan gebeurt er iets, dat ik van mijn kant niet zo heel goed kan volgen. De Meern mag een corner nemen, maar onze Steyn loopt boos weg uit zijn doel en wil niet meer keepen. Devin trekt dan de handschoenen en het keepershirt aan en neemt het doel over. Yannick neemt de plaats van Devin in het veld over. Gelukkig vind de scheidrechter dit allemaal goed en krijgen we de tijd om Devin in te zetten als keeper.

Dan fluit hij af. Het is 1-1. We hebben nog een puntje binnen gesleept. Jongens dit schept zeker goede verwachtingen voor het volgende seizoen, jullie hebben een geweldige wedstrijd gespeeld. Bedankt namens de ouders en natuurlijk ook namens jullie leidsters,