Een 2-0 overwinning tegen Geinoord met prachtig weer

28'

2e klasse 09

14 september 2019 9:30

Team zelf regelen

Zaterdag 14 september. De 2e wedstrijd voor de competitie nadat we de 1e wedstrijd erg ruim gewonnen hadden tegen Focus, en vorige week een vrije dag.

Het is een prachtige nazomerdag, de zon laat zich volop zien en het is heerlijk voetbalweer.

We spelen om 9:30 thuis tegen Geinoord JO9-2.

Iedereen is er deze week waardoor we 9 spelers hebben en 3 wissels. Niek en Thomas keepen vandaag. De tegenstander heeft de afgelopen week ruim van Houten gewonnen, we zijn gewaarschuwd. Na een voorzichtig begin is het duidelijk dat we veel meer tegenstand hebben als tegen Focus. De 1e helft is de tegenstander net wat scherper en gevaarlijker, Niek staat echter erg goed te keepen; hij houdt verschillende inzetten van Geinoord tegen. Even is er constanatie als de bal over de doellijn van Vriendenschaar gaat, maar de bal was even daarvoor al uit geweest. Ook wij hebben nog een aantal kansen, maar de ruststand is uiteindelijk 0-0.

Na de pauze blijven we fel op de bal en werken we goed als team samen als er balverlies is. Ouail schiet na 25 minuten een vrije trap van afstand hoog in de kruising! We staan verdiend 1-0 voor en blijven daarna goed druk zetten. Even later krijgt Sem krijgt uit de kluts de bal nog voor zijn voeten en schiet van 4 meter afstand de bal langs de doelman en wordt het 2-0! Hiermee is de eindstand bepaald.

Ook de tegenstander heeft een leuke wedstrijd gehad, het ging behoorlijk gelijk op maar uiteindelijk waren we toch net iets sterker

Al met al een mooie 2e competitiewedstrijd met heerlijk weer. Op naar volgende week, een uitwedstrijd om 10:30 tegen Houten JO9-3.