Vriendenschaar F6-Geinoord F8: 4-2

Onze tweede wedstrijd alweer, deze keer tegen Geinoord F8.

Voor Marcin was het extra spannend want bijna de hele familie stond langs de lijn. Joas en Siebren waren helaas verhinderd.

Dani stond de eerste helft op doel.

Ook deze keer was de concentratie hoog. Na de aftrap kwam er een mooie actie van Marcin. Omar kon een actie van Geinoord verhinderen en al in de 8e minuut viel ons eerste doelpunt. Devin scoorde dit prachtige doelpunt.

Jelmer was supersnel en wist regelmatig richting het doel van Geinoord te komen. Hidde maakte een mooie aanloop richting doel, maar moest de bal aan de tegenstander afgeven. Gelukkig kon Dani een schot op doel goed tegenhouden. Yannick had een paar mooie verdedigingsacties en ook Dylan hield een aantal ballen goed tegen. In de 12e minuut scoorde Geinoord een doelpunt en was de stand 1-1.

Na 15 minuten spelen kwam Steyn het veld in en hij wist in de 18e minuut een doelpunt te scoren. We gingen de rust in met 2-1.

Dylan ging de tweede helft keepen.

Jelmer had een mooie actie maar werd door de tegenstander tegengehouden.

Het leek erop dat Geinoord weer ging scoren maar Dylan hield de bal goed tegen. Marcin had een mooi schot op doel maar die wist de keeper van Geinoord tegen te houden. Door goed samenspel volgde in de 35e minuut een schitterend doelpunt van Omar, 3-1 was de stand. 7 minuten later maakten Geinoord een goal en was de stand alweer 3-2. Yannick wist een paar keer de bal van de tegenstander af te pakken. Devin was goed in vorm en wist de bal regelmatig bij de tegenstander weg te houden. Dani en Steyn hadden een paar mooie acties en door een mooie actie van Hidde scoorde hij in de 38e minuut 4-2.

Geweldig we hebben gewonnen! Wat waren jullie goed zeg! Jullie hebben supergoed gespeeld. Jullie kunnen goed samen voetballen en hebben er duidelijk heel veel plezier in. Ook deze keer hadden we weer veel toeschouwers (wel 24) langs de kant van de lijn en oh, wat waren die ook superblij dat jullie gewonnen hadden.

Wij zijn supertrots op jullie en kijken uit naar de volgende wedstrijd a.s. zaterdag