31'

F-Pupillen (voorjaar), F6, 5e klasse 41

24 april 2010 10:00

Victor Sleeuwenhoek (vader van Steyn)

Wedstrijdverslag – 24 april 2010                                                                 Vriendenschaar F6 tegen DVSU F3: 0-12

** Vriendenschaar F6 speelt sterke eerste helft **

Zaterdag 24 april om 10.00 uur starten we de wedstrijd tegen DVSU F3, Victor de vader van Steyn gaat ons fluiten.

We beginnen met Yannick op doel en Steyn als reserve.

DVSU gaat sterk van start, maar Yannick staat zijn mannetje en heeft diverse keren mooie reddingen.

Ook Dani haalt een paar keer goed uit om de bal weg van onze helft te houden.

Even later wordt het weer eng voor ons doel, maar weer houdt Yannick hem goed uit. Hij is zeker de eerste helft onze rots in de branding en je ziet dat hij het vertrouwen overbrengt op de jongens.

Dan mag DVSU een corner nemen, deze houdt Yannick in eerste instantie uit, maar even later gaat hij er toch in.

Na 6 minuten is het 0-1.

Jelmer probeert het dan aan de overkant, maar helaas komt hij net iets tekort.

Na 11 minuten een corner voor DVSU, die er via de schouder van Dani ingaat 0-2.

Steyn gaat erin voor Dani. Hij gaat gelijk richting het doel van de tegenstander, helaas geen doelpunt.

Dan wordt het weer gevaarlijk voor ons doel, gelukkig loopt het met een sisser af.

Yannick trapt na een mooie redding heel goed en ver uit, keurig de instructies opgevolgd van Victor.

Na een snelle actie van DVSU en een verdediging, die het te snel opgeeft is het na 17 minuten 0-3.

Er volgt nog een botsing met Hidde, onze spons moet eraan te pas komen om de bezeerde arm van Hidde wat te verzachten, Victor geeft een stuiterbal. De tegenpartij gaat richting ons doel, gelukkig op de paal.

Rust, Devin ruilt van shirt met Yannick en gaat de tweede helft op doel.

Yannick begint op eigen verzoek als reserve.

Om 10.25 wordt de wedstrijd hervat. Onze tegenstander gaat direct in de aanval en schopt de bal hoog in de hoek van ons doel, Devin is kansloos. 0-4.

Devin heeft de instructies van Victor ook goed opgepakt en schopt de bal telkens ver uit, richting de helft van de tegenstander.

Dani is goed bezig in de verdediging en Jelmer en Marcin werken goed samen in de spits met hulp van Joas en Hidde.

Helaas zit het ons in de tweede helft niet mee, onze jongens hebben moeite om na de korte pauze weer in het ritme te komen en dan resulteert in 4 minuten in 4 tegendoelpunten 0-5, 0-6 door een mislukte uittrap van Devin, 07 ondanks goed storen van Dani en Marcin en 0-8.

Yannick gaat erin voor Dylan. Jelmer gooit in richting Marcin, deze gaat in de aanval, helaas gaat de bal aan de zijkant uit.

Dani blijft goed verdedigen en Yannick probeert diverse keren de bal van zijn tegenstander af te troeven.

Dan zijn wij aan de beurt: Marcin scoort in de 11e minuut van de tweede helft 1-8. Al onze supporters gillen het uit, goed gedaan jongens.

Als het 1-9 is gaat Dylan erin voor Joas.

Devin trapt nogmaals goed uit, richting de helft van de tegenstander, Vriendenschaar laat goed overspel zien en de bal eindigt in de handen van de keeper van de tegenpartij.

Het wordt nog 1-10, 1-11 en 1-12 en dan fluit Victor af. Weer verloren jongens, we hebben ons best gedaan, maar we hopen toch dat jullie een leuke wedstrijd hebben gespeeld, wij zijn in ieder geval tevreden over jullie inzet en weten dat het erg moeilijk is om zin te maken als je steeds verliest.