36'
38'

Groep 5 26

24 februari 2018 9:00

Op een koude zaterdagochtend troffen wij in de bekerronde Benschop O8-1. Owen en Joris waren er niet, maar we werden geholpen door Samuel en Lavant uit de JO8-2.
Al snel komen wij op voorsprong door een schot van Joshua na een mooie solo.
Daarna volgt een eigen doelpunt van Benschop na een goede voorzet van Lavant.
Lavant maakte daarna met een mooi schot de 3-0.
Na een paar mooie reddingen van Tijn kregen we toen toch een goal tegen, maar al snel volgde de 4-1 na een hele goede pass van Milan op Joshua.

De tweede helft begon helaas met een tegengoal. Het leek nog even spannend  te worden, omdat wij ondanks veel kansen, de bal niet in het doel kregen. Na een tijdje scoorden wij weer via Milan, die een mooie pass van Joshua vervolgde met een goed schot in de hoek: 5-2
Vlak daarna een mooi schot op de paal van Bart, die ging net niet in. Even later werd het toch 6-2 na een counter via Samuel en Milan.
De 6-3 viel uit een counter van Benschop, Thijs was goed aan het verdedigen, maar kon deze mooie tegentreffer niet voorkomen. Gelukkig scoorden wij daarna weer. Joshua pakte de bal weer eens goed af en na een goede pass speelde Samuel de bal naar Jorayno, die goed afrondde. Kort daarna rende Joshua langs alles en iedereen en scoorde in de korte hoek: 8-3!
Vlak voor het einde werden we verrast door een goede aanval van Benschop, waardoor de eindstand werd bepaald op 8-4. Een mooie wedstrijd met veel doelpunten dus. En we zijn weer een ronde verder in de beker! Wie weet waar dit gaat stoppen?