Eindelijk dan onze eerste echte wedstrijd tegen PVCV uit Vleuten

Omar moest helaas wegens grieperigheid verstek laten gaan, zijn vader heeft hem afgemeld.

Devin zou de eerste helft ons doel verdedigen.

In de kleedkamer was het al duidelijk, dat we er veel zin in hadden.

We gingen dan ook geconcentreerd van start, helaas viel er al een snel een doelpunt die Devin echt niet kon houden. We lieten ons echter niet van slag maken en gingen snel weer naar de middenstip om uit te nemen. Hidde maakte een mooie sliding om de bal binnen de lijn te houden. Helaas kwam hij iets later in botsing met een medespeler en had wat last van zijn knie, na enkele minuten pauze ging het gelukkig weer iets beter met hem en kon hij de wedstrijd weer hervatten. We kregen een mooie kans die helaas eindigde op de paal. Devin was goed in vorm en heeft een paar moeilijke ballen goed uit gehouden. Jelmer, Joas en Siebren waren fel en lette goed op hun tegenstander, waardoor ze een paar mooie ballen af konden pakken. Toen het 0-5 was kwam Marcin in actie en scoorde : 1-5.

We gingen de rust in met 1-7.

Dani ging de tweedehelft keepen.

Yannick en Steyn gingen samen met Dylan in de aanval. Helaas kwam Steyn ten val en waren ze de bal even kwijt. Ook in de tweede helft ging Marcin er vandoor en scoorde 2-12. Dylan en ook Steyn hadden beide een mooie actie in de verdediging, waardoor ze konden voorkomen dat de voorsprong van onze tegenstander groter werd.