41'

2e klasse 16

17 februari 2018 11:45

Team zelf regelen

Zaterdag 17 februari. De 1e wedstrijd voor de competitie nadat onze wedstrijd vorige week tegen CDW afgelast was. Vandaag tegen Candia ’66 uit Rhenen het debuut in de 2e klasse.

Aangezien we vorige seizoenshelft kampioen zijn geworden in de 3e klasse is het mooi om een klasse hoger te gaan spelen zodat de jongens wat meer tegenstand krijgen en dus meer leren.

Iedereen is er deze week, Joshua en Tijn keepen vandaag. Na een voorzichtig begin is het duidelijk dat we tegen Candia ’66 goed mee kunnen komen. We zijn net wat sterker en komen al in de 3e minuut via een van richting veranderd schot van Joshua op voorsprong. Na de 1e mini pauze lijken we toch wat sterker te zijn als in het begin, via 2 goals van Milan en een tegendoelpunt is de ruststand 3-1.

In de 2e helft wordt het nog even spannend, we komen op 4-3. Joris heeft vandaag echter een goede rechtervoet en scoort in totaal 4 keer! Een aantal mooie afstandschoten zaten hier tussen.

Al met al een mooi debuut in de 2e klasse met een 8-3 overwinning. Op naar volgende week, een thuiswedstrijd om 9:00 tegen Benschop JO8-1.