78'
85'

Mannen Zondag standaard 1, 3e klasse D

14 maart 2010 14:00

Vriendenschaar heeft een 4-1 nederlaag geleden tegen DHSC. In de tweede helft werd de druk te zwaar voor ons op diverse plaatsen gewijzigde elftal.

Dor blessures en schorsingen stond Vriendenschaar in het veld met een mix van eerste en tweede elftal spelers en A-junioren. De wedstrijd tegen DHSC werd gespeeld in een gure atmosfeer, met een harde wind over het veld. In de eerste helft had DHSC de wind mee en dat leek een voordeel.

Al in de eerste minuut van de wedstrijd had DHSC de 1-0 op de schoen, maar Vincent Rinck greep adequaat in. DHSC bouwde hierna een overwicht op, maaar dat kwam niet in een score tot uiting. Integendeel.

In de 24e minuut werd bij Vriendenschaar een aanval over rechts opgezet. via Zinho Neves plaatste de bal op Tibor Veldhuizen die op zijn beurt en in één beweging doorspeelde naar Bryan Kosterman. Deze kapte zijn bewaker uit en scoorde beheerst 0-1.

Helaas bleef deze stand niet zo lang staan. In de 31e minuut was er een aanval van DHSC, eveneens over rechts. De bal werd bij de doellijn van Vriendenschaar voorgezet en een kopbal, onhoudbaar voor Vincent Rinck, betekende 1-1.

Met deze stand brak ook de rust aan.

Vriendenschaar leek in de tweede helft aanvankelijk de wedstrijd onder controle te hebben. Maar in de veertiende minuut werd het toch 2-1 na een snelle uitval  van DHSC over de rechtervleugel.

In de 33e minuut weer een aanval van DHSC. Vincent Rinck kon de bal nog pareren, maar in de rebound zorgde DHSC voor een 3-1 stand.

Zeven minuten later ging onze defensie goed in de fout en was het voor DHSC niet moeilijk om ook de 4-1 aan te tekenen. Dit werd ook de eindstand.

DHSC won zonder meer verdiend. Ons gehavende elftal werkte wel keihard, maar was in fysieke zin vandaag niet opgewassen tegen de Utrechters. Jammer, maar helaas...

De opstelling: Vincent Rinck, Ilias el Karicha, Jeroen Pin, Domingues Souhuwat, Tibor Veldhuizen, Jerrol Suitela, Zihno Neves, Mathijs van Harten, Bryan Kosterman, Terence Stolp, Mochine Ramdani (45. Rutger Stijlaart)

DHSC - Vriendenschaar 4-1
MSV '19 - SMVC Fair Play 2-3
Baarn - CDW 1-0
AFC Quick 1890 - Wasmeer 3-3
SO Soest - Brederodes 1-3
FC De Bilt - Maarssen 4-0