36'
38'

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

25 november 2017 8:30

Zaterdag 25 november. Uit tegen Uvv JO8-3, een competitiewedstrijd. Om half 8 al verzamelen bij Vriendenschaar, de wedstrijd is om half 9 al bij UVV. ‘s Ochtends de auto krabben, het is behoorlijk koud.

Deze week hebben Owen en Joris met de keeperstraining mee gedaan naast de gewonen training. Joris begint de 1e helft op goal.

We komen na een aantal aanvallen op 0-1 voor via Joshua. Milan heeft alweer tegen de paal geschoten ondertussen. En via de kluts maakt Milan er per ongeluk 1-1 van, in de eigen goal. In de aanvallen erna maakt Milan het gelijk weer goed met 2 doelpunten. Nog 2 doelpunten van Joshua erbij zorgt voor een ruststand van 1-5.

Na de rust gaat Owen op goal. Joshua en Jorayno maken er 1-7 van. De aandacht verslapt een beetje hierna en UVV maakt een aantal doelpunten. Na 2 goals van Joshua en nog een van UVV is de eindstand bepaalt op 4-9. Een beetje een korfbaluitslag, maar goed dat past toch bij de jeugdigheid en de nieuwe spelvorm met de kleinere veldjes en indribbelen.

Volgende week weer verder met een uitwedstrijd tegen Vreeswijk JO8-1 om 8:30, alweer lekker vroeg! En wellicht skisokken aan voor de toeschouwers, het begint toch echt koud te worden!