35'

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

18 november 2017 10:00

Team zelf regelen

Zaterdag 18 november. Thuis tegen SCH ‘44 JO8-3, een competitiewedstrijd. Om 9u verzamelen voor de wedstrijd om 10u. Deze week wat vroeger om foto’s te maken voor de Coop spaaractie. Iedereen naar de kapper geweest en de haren netjes!
Team foto voor de Coop spaaractie

Deze week is er voor het eerst keeperstraining geweest naast de gewonen training. Bart en Joshua hebben hier aan meegedaan, en keepen dan ook tijdens deze wedstrijd. Bart begint de 1e helft op goal.

We beginnen goed, na een beetje aftasten beginnen de 1e goals te vallen. We lopen goed te voetballen, houden goede druk op de tegenstander die vrij veel op een kluitje voetballen. Het passen begint aardig te lopen, naast individuele acties die natuurlijk ook gemaakt worden. Bij rust staan we 8-0 voor. Door goals van Joshua (4), Milan (2), Owen en Jorayno.

Na de rust gaat Joshua op goal en we krijgen na een paar minuten een tegendoelpunt. Natuurlijk ook leuk voor de tegenstander om een doelpunt te maken, maar wat ons betreft de 1e en laatste. En zo bleek ook. Na goals van Owen, Milan en Joris komt de eindstand op 11-1.

Een leuke ochtend weer, erg leuk voetbal gezien. Leuke individuele acties maar ook goede passes. En een sportieve tegenstander.

Volgende week weer verder met een uitwedstrijd tegen UVV JO8-3 om 8:30, lekker vroeg!