34'
36'

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

11 november 2017 8:30

Zaterdag 11 november. Uit tegen MSV '19 JO8-4, een competitiewedstrijd. Om half 8 al verzamelen, lekker vroeg. Donker, nat en koud.

Tijn begint vandaag op de goal, voor het eerst. MSV ’19 is aan het 1e seizoen bezig, en is te hoog ingedeeld. Dat blijkt al snel. We missen de 1e 5 minuten nog een aantal open kansen maar daarna begint het doelpuntenfestijn. De keeper van de tegenstander vind keepen heel leuk, maar is nog niet zo goed in het wegschieten van de bal. Met als gevolg dat we daar ook vrij veel uit scoren, we krijgen dan gelijk de bal en schieten hem langs de keeper. De ruststand is 0-9, de eindstand 0-18. In de 2e helft proberen we als de keeper de bal uitneemt terug te trekken richting eigen helft alvorens we de aanval inzetten om de tegenstander nog een beetje aan voetballen toe te laten komen. Uiteindelijk besluiten we 3 minuten voor tijd er gezamenlijk mee op te houden.

Verder vandaag vanuit Vriendenschaar best goed voetbal, mooie individuele acties, een aantal mooie passes ook.

Volgende week weer verder met een thuiswedstrijd tegen SCH '44 JO8-3 om 10:00.