38'

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

4 november 2017 10:00

Team zelf regelen

Zaterdag 4 november. Thuis tegen Brederodes JO8-2, een competitiewedstrijd. Voor het eerst dit seizoen om 10:00 spelen, de rest was allemaal vroeger. De algehele conclusie was dat dit wel een lekkere tijd is. En nog lekker weer ook deze ochtend, dus we gaan er weer tegenaan.

Thijs begint op de goal, voor het eerst. Het is even aftasten in het begin, even kijken naar de kracht van de tegenstander en in het spel komen. Na een aantal minuten komen we 0-1 achter, maar al snel maakt Joshua er 2 en staan we weer voor. Na allebei nog een goal gescoord te hebben is de ruststand 3-2 voor.Brederodes met een uitbraak

Bart gaat de 2e helft keepen in plaats van Joris die eigenlijk zou gaan keepen. In de 2e helft lopen we uiteindelijk verder uit naar 8-2. We zijn toch een stuk sterker als Brederodes. Brederodes creert weinig kansen, maar staat wel goed te verdedigen. Milan (2), Joshua (2) en een goal van Joris zorgen voor de eindstand.