4 - 15

Vriendenschaar JO8-1

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

7 oktober 2017 9:00

Zaterdag 7 oktober. Een nieuwe uitwedstrijd, tegen Geinoord JO8-3. 8 uur op de club, om 9u spelen. Even zoeken naar het juiste veld, een lekker grasveld. Aardig wat wind en de temperatuur in de ochtend is aardig fris.

We spelen tegen Geinoord JO8-3, een team wat net begonnen is met voetballen. Owen begon de 1e helft op goal, Bart de 2e helft.

De 1e 5 minuten stonden we al met 0-4 voor. Het werd vandaag eenrichtingsverkeer. Iedereen is fel op de bal in het begin van de 1e helft en af en toe wordt er al aardig overgespeeld. Toch weet de tegenstander voor rust nog 2 maal te scoren, de ruststand is 2-9.

In de 1e helft gaan we verder waar we in de 1e helft gestopt waren. Het wordt uiteindelijk 4-17. Owen heeft nog 2 keer de paal geraakt. Bijna iedereen heeft vandaag weer gescoord of meerdere doelpunten gemaakt.

Vooral het laatste doelpunt mog er wezen, na 4 keer overspelen de bal in de hoek! Overspelen gaan we weer verder trainen, de jongens beginnen te zien dat dit werkt.

Verder zijn de nieuwe regels toch nog wennen, nu werd er weer geen mini pauze gehouden maar alleen een grote pauze. En er werd niet gewisseld van helft na de rust. Ook vond de spelbegeleider van Geinoord het niet nodig om vrije trappen te geven “omdat de jongens al zoveel regels moeten onthouden”.

Al met al weer een leuke wedstrijd en de jongens hebben het onderling ook gezellig wat natuurlijk belangrijk is!