UVV JO8-5

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

30 september 2017 9:00

Zaterdag 30 september. De 1e thuiswedstrijd van het seizoen. Half 9 aanwezig, 9 uur spelen. Niet meer zo koud als vorige week in Vleuten. Perfect voetbalweer, bijna geen wind en geen regen.

Vandaag tegen UVV JO8-5. Al snel in de wedstrijd werd duidelijk dat we gingen winnen vandaag. Tijn begon op goal, Bart de 2e helft keepen.

Binnen enkele minuten stonden we met 3-0 voor. Na 10 minuten was het al 5-1. Bij rust was het 9-2. Na rust zijn we verder gegaan met scoren en we hebben uiteindelijk met 16-3 gewonnen. Iedereen heeft lekker gespeeld! De doelpuntenmakers hebben we vandaag niet bijgehouden, zoveel is er gescoord. Wel kan ik melden dat Joris nog 1 maal de lat en 2 maal de paal heeft geraakt.

Wat verder leuk is om te zien dat er af en toe redelijk overgespeeld wordt, dit gaan we verder trainen dit seizoen. Ook leuk dat er uit een corner gescoord is waar we een paar keer op getrained hebben.

Allemaal toppers hebben we, het was weer een leuke wedstrijd en erg gezellig!