2-3 overwinning na een spannende wedstrijd

Milan Joghems (afstandschot)
35'

Onder 8, JO8-1, 3e klasse 08

23 september 2017 8:30

Zaterdag 23 augustus was het al om half 8 verzamelen bij Vriendenschaar! Vroeg uit de veren dus.. Nog erg koud ’s ochtends en veel mist. Iedereen aanwezig en gezellig naar Vleuten voor de wedstrijd tegen PVCV.

Vandaag op kunstgras, lekker voetbalweer. Wel nog een laagje mist over het veld.

We begonnen goed, PVCV kwam weinig aan de bal. Als ze aan de bal kwamen dan zaten we er gelijk goed op. Owen begon op goal, Joshua zou de 2e helft keepen.

We hebben behoorlijk wat kansen gekregen in de 1e helft, een aantal keren alleen op de keeper af of afstandschoten er ging er echter maar één in. Joshua scoorde deze.

De 2e helft waren de rollen ineens omgedraaid. We stonden onder druk en kregen al snel een tegendoelpunt tegen. De 2e volgde niet veel later en we stonden met 2-1 achter. Na een uitval van ons scoorde Milan een mooie goal en stond het weer 2-2.

Gelukkig hadden we nog een mini-break in de 2e helft waardoor de lijnen weer even goed uitgezet konden worden. Jorayno wilde graag nog even keepen en Joshua ging weer in het veld. Dit pakte goed uit. Het spel verbeterde en al snel volgde er een aantal kansen voor onder ander Bart, Milan en Joshua (afstandschot). Vlak voor tijd wist Joshua de winnende te maken zodat we alsnog de overwinning binnen konden halen!

Een goed begin van de competitie, een spannende wedstrijd met een overwinning!