7-8 overwinning tegen Delta voor de beker

7 - 8

Vriendenschaar JO8-1

Onder 8, JO8-1, Groep 4 23

21 oktober 2017 9:00

Zaterdag 21 oktober. Uit tegen Delta Sports '95 FC JO8-4 voor de beker. We hebben hier al een aantal weken heel vroeg klaar gestaan, toen was het helaas afgelast. Vandaag is het regenachtig en fris, maar we gaan lekker voetballen op gras.

Ons 1e ingeplande bekerduel tegen Focus was ook afgelast, dus dit is ons 1e bekerduel. Delta Sports staat bovenaan. Bart begint op goal.

Al vanaf het begin is te merken dat we aan elkaar gewaagd zijn. We beginnen allebei goed aan de wedstrijd. Er zijn wat kansen over en weer, een aantal keren alleen op de keeper af. We zijn net wat beter, en komen via 2 goals van Joshua op een 1-2 stand bij rust. We hadden eigenlijk wat verder voor kunnen staan, maar zo blijft het spannend.

In de 2e helft begint Owen op goal, en we zetten weer goede druk vanaf het begin. We lopen nu vrij snel uit tot 1-6 en de wedstrijd lijkt gespeeld. Delta Sports geeft echter niet op en zet ons flink onder druk. De ene na de andere goal krijgen we tegen totdat we uiteindelijk ineens weer op 6-6 staan! Beide teams gaan vol voor de winst, maar via een goal van Milan uit een corner komen we op 6-7. En we lopen via een goal van Joshua nog uit naar 6-8. De aansluitingstreffer van Delta Sports zorgt nog voor wat extra spanning, maar bepaald de eindstand uiteindelijk op 7-8. Onze 1e bekeroverwinning!