Nick Bolhuis (schot)
65'

B-Junioren (voorjaar), B4, 3e klasse 39

1 mei 2010 11:15

In de wetenschap dat er de komende 2 wedstrijden minimaal 1x gewonnen en 1x gelijk gespeeld moet worden, ging het langzaam van start in de stromende regen.
Roy en een speler van een lager elftal sprongen de B3 bij. Wij werden geholpen door Rodney,  keeper van de B2.
Ondanks dat we 5 man er niet bij hadden (3x vakantie, 2x geblesseerd), 1 man nog lag te slapen, was het wel de bedoeling van de jongens om te winnen. Volgens de verschillende scenario's konden immers zowel houten als delta sport ook nog kampioen worden.
In de eerste helft liep het spel goed. Nick P maakte er soms te veel show van waardoor kansen niet benut of niet tot stand kwamen. Met de snelle voorsprong was dat geen probleem maar toch...
Hans was zowel coach als vlagger met paraplu en kopje koffie. De scheidsrechter liet het allemaal gebeuren :)
Nick B was duidelijk te laat uit bed gekomen. Eenmaal aan de beurt in de 2e helft miste hij een gigantische kans. Later maakte hij dat weer goed door alsnog te scoren.
Nu maar eens kijken hoe HOuten- Delta Sport is afgelopen. Daarmee moet in ieder geval minimaal 1 van de teams de kans op het kampioenschap kwijt zijn.