30'

Mannen zaterdag, 3, 6e klasse 14

31 oktober 2015 14:15

Jan Schaap

Afgelopen zaterdag na een week rust, thuiswedstrijd tegen Geinnoord. Vorig jaar de tegenstander om het kampioenschap. U weet nog wel, restant wedstrijd diende uitgespeeld te worden. Geinnoord gooide de handdoek al vooraf in de ring.

Het team van Geinnoord is en heel ander team dan vorig jaar. Zaterdag start met 4 wissels op de bank, wat alweer even geleden is. Rian is zo sportief om de rol van Fred over te nemen deze wedstrijd. Zaterdag 3 heeft de overhand in de wedstrijd, na een minuut of 10 maakt de tegenstander een eigen doelpunt. Vlak erna een snel genomen vrije trap, welke door Jimmy wordt benut. 2-0.

Dan begint de ellende, speler van Geinnoord heeft commentaar op de scheidsrechter, na de snel genomen vrije trap. Hiervoor krijgt hij een gele kaart. Hij blijft lastig doen wat terecht resulteert in een rode kaart.

Niet veel komt de aanvoerder van de tegenstander in een duel met Stef ten val. Dat doet zeer. de aanvoerder kan helaas niet verder en ontvangt ook tevens een gele kaart. Vervolgens probeert een speler van de tegenstander Jeroen omver te beuken, hij mist en valt en doet zich zelf pijn...schouder ontwricht....

We spelen op dat moment tegen 8 man. Ze hebben geen wisselspelers want deze hadden geen spelerspas, geen lid. kan je uitwedstrijden proberen.

Hoogtepunt van de wedstrijd was een goede actie van Jeroen, die als een Karsdorp opstoomde en vervolgens de bal schitterend schiet, lange hoek, goal.

Minpunt, dat de tegenstander vlak voor rust met 3 man minder bijna nog scoort. Dat kan echt niet.

In de rust besluit de tegenstander te stoppen, wat ook de beste optie is. De leider maakt biedt netjes zijn verontschuldigingen aan. Het is niet anders. Wel is het voor de wisselspelers wat zuur. Davey, Thomas, Eric en Mishra zullen dan ook zeker basisspelen de eerste volgende wedstrijd. Maar de wedstrijd was toch geen klap aan, beter een biertje drinken.

Aanstaande zaterdag DOVO uit, 09:45 verzamelen, dan ook graag een ruime selectie. Niet alleen de thuiswedstrijden.