Demi Perrier (schot)
48'

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse L

31 oktober 2015 9:30

Afgelopen zaterdag reed de MC1 voor de 3de keer in korte tijd naar Veenendaal. Nu de wedstrijd tegen GVVV C3. In de beker is gewonnen van de C2. Maar gezien de uitslagen een geduchte tegenstander.

Met twaalf spelers (drie afzeggers 24 uur voor de wedstrijd) wordt gestart. De tegenstander zet gelijk goed druk op Vriendenschaar. Met name de corners van de tegenstander zijn levensgevaarlijk. Binnen 10 minuten komen wij 1-0 achter, weer een gevaarlijke corner, helaas tikt Carine de bal in eigen doel. Vriendenschaar moet hard knokken om de tegenstander van zich af te houden. Demi krijgt een kans en schiet de bol hoog in de korte hoek.

Hoewel de tegenstander het betere van spel heeft, houdt de MC1 wel stand, maar komt zelf moeilijk aan het voetballen toe. Vlak voor rust 2-1 voor GVVV.

Na rust begint de MC1 aan hun gevecht om de 2-2 te maken. Er wordt weer hard voor geknokt. Demi maakt haar tweede van de ochtend. 2-2. Verdiend. Helaas ook een aantal buitenspel momenten, waar meer in had gezeten.

Helaas maakt de tegenstander snel naar de verdiende 2-2, de 3-2 en 4-2. Dat had niet gemogen. Het verzet is dan wel gebroken bij de meiden van de MC1. De tegenstander scoort ook nog de 5-2 en 6-2. De stand wordt daardoor wat geflatteerd.

Direct na het fluitsignaal zijn de meiden duidelijk niet tevreden en teleurgesteld. Het was dan ook de eerste verliespartij dit seizoen. Dat is wennen en nooit leuk. De wedstrijd geeft hopelijk bij de speelsters een hoop leermomenten bij corners, verdedigen, coachen, overspelen en buitenspel.

Aanstaande zaterdag wacht wederom een goede tegenstander, thuis om 11:15 tegen VRC MC1.