1 - 0

Vriendenschaar 3

Mannen zaterdag, 3, 6e klasse 14

17 oktober 2015 14:30

Met 11,5 wordt de reis aangevangen naar Lopik. Gelukkig is Thom Verweij bereid om de keepersrol te vervullen vandaag. Door de kleine selectie dienden deze dag een aantal spelers te spelen om een andere positie dan te doen gebruikelijk.

De eerste helft gaat redelijk gelijk op, beide teams creëren niet echt veel kansen. Jimmy krijgt nog wel vlak voor rust de kans op 0-1 maar schiet recht op de keeper af.
Voor de rest is er niet veel te vertellen......

2de helft. Bij de tegenstander komt een wisselspeler erin die uit het zelfde geboorte jaar komt als de fotograaf. Tja...2de helft zelfde speelbeeld. Zaterdag is niet echt bij machte om wat te forceren. Het zal een luizige 0-1 moeten worden om de punten mee te nemen. Het is echter Lopik die de 1-0 maakt. Eric heeft de bal, is hem dan kwijt, de tegenstander schiet de bal op doel en het is gebeurt. Zaterdag 3 gaat op zoek naar de gelijkmaker, Jeroen inmiddels een gele kaart, dus met 10 man.

De scheidsrechter die de eerste helft prima floot, laat zijn andere gezicht zien na de 1-0. Lopik had ook minstens drie gele kaarten moeten krijgen maar hij wuift alles weg. Jammer.
We hebben zelf te weinig gebracht deze wedstrijd. Nu lekker een weekend vrij en dan maar weer de draad oppikken, wedstrijden winnen en zien we het wel.