Sporting 70 MC2

Meisjes C-junioren zaterdag, MC1, 2e klasse L

17 oktober 2015 8:30

Huub van Oorschot

De meiden C1 dienden om 08:00 in de kleedkamer aanwezig te zijn, aangekleed en al. Helaas wat het vroege tijdstip niet aan alle speelsters besteed. Na de spannende 0-0 tegen Desto vorige week wachtte nu Sporting, gezien de stand geen topper.

Op veld 3 wordt om 08:30 de wedstrijd aangevangen. Het spel begint wordt slordig, nog niet iedereen is al wakker genoeg. De tegenstander staat prima te verdedigen. Hoewel Vriendenschaar de wat sterkere partij is in deze wedstrijd resulteert dit niet in veel kansen. wat schietmomenten waarbij de bal niet goed of vol geraakt wordt. Verdedigend staat het prima, eigenlijk niks weggegeven in de eerste helft. De moeilijkheid is uitgespeelde kansen creëren. 0-0 met de rust.

De MC1 gaat direct vanaf de start op zoek naar de openingstreffer. Met veel inzet wordt van alles geprobeerd om een doelpunt te maken. Wat halve kansjes, vol de druk erop, Chanel doorgeschoven, achterin 1 op 1. De tegenstander countert soms maar zit er gevaarlijk uit dat onder andere Dewi de bal weer heeft afgepakt. Sien Mee dient nog wel een hele lastige bal onschadelijk te maken. Iets over de middellijn wordt de hard en hoog  richting haar doel geschoten. Maar Sien Mee pakt de bal keurig uit de lucht. De eindstand 0-0.

De MC1 blijft 2de op de ranglijst. koploper Driebergen speelde ook gelijk. Verder komen VRC en De Meern zich ook aan kop nestelen. Het beloofd een spannende competitie te worden!

Hieronder de link met de foto's van de thuiswedstrijd tegen Desto.