Zaterdag 3 speelt slechte en vervelende wedstrijd.

Vreeswijk 4

Mannen zaterdag, 3, 6e klasse 14

19 september 2015 13:30

Jan Schaap

Zaterdag 3 heeft afgelopen zaterdag een slechte en vervelende wedstrijd gespeeld. Zaterdag 3 wint vaker dan het verliest maar ook nu maken wij een wedstrijd verslag.

De verslaggever komt aan bij een stand van 0-1 in de eerste helft. Vanaf de bank wordt aangegeven niet nodig. Hans is al gewisseld met een repeterende kuitblessure, komend weekend korte revalidatie sessie in Spanje voor de reserve aanvoerder.

De tegenstander loopt veel te zeuren bij duel 's, overtredingen en dergelijke.  Vlak voor rust krijg Mishra een goede schietkans, zijn schot spettert helaas vol op de lat. Rust.

Zaterdag 3 zet de boel op scherp in de rust! Echter scoort de tegenstander al binnen 2 minuten de 0-2. Nog steeds geen man overboord, gezien de veerkracht van het team. Echter na 5 minuten ontvangt onze aanvoerder een gele kaart, 10 minuten tijdstraf. Echter doet Mark er nog een stapje bovenop door een stomme rode kaart te pakken, waardoor we even met 9 door moeten gaan maar het restant met 10 spelers.

De tegenstander scoort de 0-3. Davey zet goed door en scoort de 1-3. Veel meer wapenfeiten vallen helaas niet te noteren.

Recapitulerend: De tegenstander was een vervelend team. Maar zaterdag 3 moet zelf even in de spiegel kijken. Gewoon slecht gespeeld, niet slim genoeg en dergelijke. Aanstaande zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Vianen. 12:15 aanvang, 11:00 verzamelen. Dan zal zaterdag zich zelf dienen te herpakken om weer vorm te geven aan de doelstelling.