0 - 3

Vriendenschaar 3

Mannen zaterdag, 3, 6e klasse 14

12 september 2015 14:30

De competitie is gestart. Een poule met veelal teams welke zaterdag 3 ook de afgelopen seizoenen heeft verslagen. Maar nieuwe ronde, nieuwe kansen voor iedereen.

Met 13 spelers plus verzorger Jeffrey wordt rond 13:15 koers gezet naar Benschop. Vorige seizoen nog een moeizame wedstrijd. Aangekomen in Benschop treffen wij de spits van Benschop, nooit verlegen voor een leuke babbel...., we spelen op veld 1, ze durven het kunstgras wel aan, ze hebben namelijk wat versterkingen. Het valt hem wel op dat wij nieuwe spelers hebben.

In de kleedkamer, met behulp van het witte bord, legt reserve aanvoerder Hans de opstelling en speelwijze uit. Na de warming-up is iedereen er klaar voor. Benschop heeft inderdaad een paar jonge spelers erbij, maar of het aanwinsten zijn....de gemiddelde leeftijd ligt boven de 50 jaar bij de tegenstander.

Zaterdag 3 heeft vanaf de aftrap het veldoverwicht met Stef op het middenveld. Er wordt getracht om via de flanken om aan te vallen. De tegenstander beperkt zich tot lange halen op de spitsen. Wat makkelijk te verdedigen is door het sterke duo Demir en Jeffrey. Rechtsback Jansen hanteert zijn lange pass te pas en onpas. Linksback Hans vermaakt zich met de zeeën van ruimte welke hij heeft.

Aanvoerder Chuck en kompaan Stef heersen op en in het midden. Arjan staat veel vrij in het begin. Aaron laat zich vervangen door Jimmy na 20 minuten. De spitsen Davey en Thomas zijn actief, helaas lukt niet alles. Rond de 25ste minuut breekt Davey dan de wel verdiende ban. 0-1. Ongeveer 5 minuten weer Davey in actie, Arjan schiet bij de 2de paal raak. 0-2 rust. Jansen loopt tegen een gele kaart aan, na een wat ongelukkige botsing maar de tegenstander wenst een "sorry".

2de helft. Zelfde speelbeeld. Al vrij snel maakt Davey de 0-3 na een goede pass van Stef. Daarna volgen nog vele kansen, Davey volley net over, Arjan kopbal op de paal. En Thomas...2 keer bijna goed gekopt. Eindstand ook 0-3. De mannen hebben weer een wedstrijd in de benen.
Na het douchen wordt snel de weg ingezet naar de eigen kantine, waar verzorgen Jeffrey het eerste krat al gereed had staan. Tevens wachtte ons, coach Gunther terug van vakantie, direct weer van de partij om een pilsner te drinken.

Aanstaande zaterdag wacht Vreeswijk thuis. Een team welke wij niet moeten onderschatten!
Aanvangstijd 13:15, veld 2.