4 - 4

Vriendenschaar 3

Mannen, 3, Groep 2 15

5 september 2015 14:30

Na de nipte 2-1 overwinning op de Musketiers ging zaterdag 3 op bezoek bij SVL in Langbroek. (schitterende accommodatie) De verslaggever was pas tijdens de 2de helft aanwezig. De ruststand was 2-2. Waarbij zaterdag 3 2-1 heeft voorgestaan. Doelpuntenmakers, Davey en Chuck (een wonderschone is mij verteld.

Op de bank neem ik plaats naast Davey, Stef en Hans welke plaats hebben gemaakt voor Jim, Rian en Aaron. Thom Verwey op doel, als invallen voor onze eigen keepers. Zaterdag is aan het aanvallen, de tegenstander is weinig gevaarlijk. Doch echter zorgen twee snelle uitvallen voor een 4-2 achterstand.

Davey gaat warm lopen. Pim wordt gewisseld, Davey erin. Zaterdag heeft voldoende kansen om te scoren, de keeper van SVL staat echter wel zijn mannetje. Op de bank wordt geconcludeerd het had allang 4-4 kunnen staan.

Zaterdag 3 blijft aandringen. Een verdediger bam SVL maakt overduidelijk hands op de achterlijn, liggen op de grond. Lichte vertwijfeling bij de scheidsrechter. Maar hij fluit en wijst naar de stip. Aanvoerder Chuck neemt zijn verantwoordelijkheid en schiet de 4-3 binnen.

Zaterdag 3 verdient minimaal een punt en gaat door op zoek naar deze gelijkmaker. Ongeveer 5 minuten voor tijd valt deze verdiende gelijkmaker dan ook, uit een corner kopt Thomas de 4-4 binnen. Niet veel later is het einde wedstrijd.

Een resultaat waarmee zaterdag 3 nog steeds in de race in de beker. 21 november zal gewonnen moeten worden van DOVO.

Aanstaande zaterdag begint de competitie, doelstelling is kampioen op het veld worden. Er zijn nog voldoende punten die beter kunnen in het spel. Er wordt tot heden goed getraind, veerkracht getoond dus het vertrouwen is er.  Zaterdag Benschop uit, altijd lastig.