...

C-Junioren C1, Hoofdklasse C

12 december 2009 12:00

Sesink Clee, A.

Zuidvogels stond dit weekend op het programma en de vraag was of we wederom in staat waren om de volle winst te pakken. Op papier zou het moeten kunnen, maar je moet dat altijd maar weer in de praktijk zien te brengen. Vriendenschaar begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de 1e helft vele mogelijkheden om te scoren. Zuidvogels beschikte over een goede keeper en het lukte de jongens maar niet om te scoren. De 2e helft verliep totaal anders, dan verwacht. In het begin van de 2e helft werden 2 wissels doorgevoerd met als gevolg dat het hele team vreemd genoeg instortte. Aan de kant sta je machteloos toe te kijken en tot overmaat van ramp beoordeelde de scheidsrechter dat er een bal werd teruggespeeld. Waardoor Zuidvogels een goede mogelijkheid kreeg om op 0 - 1 te komen. De vrije trap werd perfect ingeschoten en Vriendenschaar toonde veerkracht en ging vol op de aanval. In de 50e minuut kwam via een kopbal van Annas Vriendenschaar op gelijke hoogte en even later kon Manel de 2 -1 binnenschieten. Helaas had de wedstrijd een staartje. Manel kreeg terecht rood voor natrappen en dat was een smet op deze wedstrijd. Een les voor iedereen, hou je hoofd bij het spelletje en laat je niet gaan, ongeacht wat er gebeurd. Nu we op de helft zijn staan we netjes in de middenmoot door een goede eindspurt. Laatste 3 wedstrijden gewonnen en wellicht kunnen we het vasthouden. Zou mooi zijn:-) Komende wedstrijd is tegen DSO Ultrajectum en wie weet kunnen we ons verlies van de vorige keer goed maken.