89'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 07

11 april 2015 13:15

Niek van de wiel

De A2 doet er alles aan om de competitie spannend te houden. Maar meestal moet de A2 eerst op achterstand komen, voor er goed gevoetbald wordt. In de voorbereiding was dat dan ook hét gespreksonderwerp: hoe draaien we dit om? En jawel, met de rust stond de A2 op 3-0 voor en na 60 minuten was de stand 5-0. Een droomstart. Maar niet genoeg voor onze ambitieuze trainer-coach Wilco.

Vier wissels met desastreus gevolg.

Om de stand nog verder op te voeren greep Wilco in en bracht vier verse spelers. Daarna was de wedstrijd helaas het aanzien niet meer waard, geen gouden pik voor Wilco dus. Wie wel scoorde was scheidsrechter Niek van de Wiel, die als altijd de wedstrijd goed aanvoelde en de complimenten van alle zijden in ontvangst kon nemen.

Komend weekeinde is er de Houtense derby Houten - Delta Sports. De week erna wordt nog spannender als Houten tegen het hooggeplaatste Argon speelt en onze A2 uit speelt tegen Delta Sports. De bovenste vier gaan dus onderling uitmaken wie er kampioen wordt, alles is nog mogelijk.