52'
73'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 07

13 mei 2015 19:30

Voor de 3e keer in 5 dagen moest de A2 een wedstrijd spelen, dit keer uit bij JSV tegen de A4. Normaal gesproken zou de A2 deze wedstrijd moeten winnen, maar de A2 had het erg moeilijk tegen de ploeg uit Nieuwegein.

De wedstrijd begon met een aantal kansen voor de beide ploegen, maar Vriendenschaar was iets sterker. Toch was het in de 4e minuut JSV die uit een counter de 1-0 scoorde. Het was duidelijk te zien dat dit een klap was voor de A2, want het spel werd wat minder. Een kwartier later scoorde JSV ook nog eens de 2-0.  Na de 2-0 rechtte de A2 zijn rug en begonnen ze beter te voetballen. Dit leidde in 33e minuut tot de 2-1 van Calvin, na goed doorjagen. In de 40e minuut scoorde, de uitblinkende, Calvin ook de 2-2 na een goede bal van Ties. In de extra tijd van de 1e helft scoorde Daniel ook nog eens de 2-3 uit een voorzet van wederom Calvin. Door de 2-3 voorsprong ging de A2 met goede moed de 2e helft in. Het was echter JSV dat binnen 6 minuten na rust 2 keer scoorde. De A2 besefte toen dat ze alles op alles moesten zetten om te winnen, en ze gingen dan ook vol op de aanval spelen. De A2 had helaas alleen veel pech, zo werd net zoals afgelopen zaterdag de 4-4 afgekeurd en kreeg Tim Kraaijpoel rood na het onderuit halen van een doorgebroken speler. Bovendien scoorde JSV ook nog eens de 5-3 uit een vrije trap. In de slotfase gebeurde voor de rest niet erg veel, alleen een speler van JSV kreeg geel, waar hij eigenlijk ook rood had kunnen krijgen na het trappen van een doorgebroken Remco.

Door het verlies bij JSV kan de A2 definitief niet meer kampioen worden. Het enige wat nog rest is de 2e plek, die ze zaterdag tegen de A3 van JSV kunnen behalen.