87'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 07

29 november 2014 12:00

Niek van de Wiel

1-5 stond aan het eind van de wedstrijd op het scorebord. Wie na de nederlaag vorige week nog illusies op het kampioenschap had, kan deze voorlopig even vergeten. Was de A2 de eerste helft in staat om Houten bij te benen op karakter, de tweede helft liet de tegenstander zien waartoe zij in staat waren: goed positiespel, sneller in de omschakeling en vooral dodelijk doeltreffend.

Kansen waren er voor rust wel voor onze A2. En ook kansen om te leren van deze tegenstander. Want drie van hun goals kwamen uit standaardsituaties. De directe vrije trap passeerde ons muurtje wel heel makkelijk en bij de twee corners stond onze verdediging niet goed. Veel op oefenen is het devies.

Aan onze inzet heeft het niet gelegen. Stevig en gericht trainen nu en dan komende week weer een puike prestatie zien neer te zetten tegen het laag geklasseerde De Meern.