A2 verovert 2e plaats diep in de tweede helft. Hiddink: 'Wisten dat die goal vanzelf zou vallen'

VVIJ A3

1 - 3

Vriendenschaar JO19-2

25'
52'
Stephan Klomp (kopbal)
82'
Danny Pel (schot)
84'

A-junioren zaterdag, A2, 3e klasse 07

11 oktober 2014 11:35

Wat Oranje kan, kan Vriendenschaar A2 ook. Beter spelen, een doelpunt tegen krijgen en diep in de tweede helft toeslaan. Waar Huntelaar met een kopbal de gelijkmaker inkopte, herhaalde Stephan dit met een geplaatste kopbal. Danny scoorde als een soort Afellay na een mooie assist van Ferry en vlak voor tijd scoorde Mark als een soort Van Persie de 1-3 (maar niet door een penalty).

Tijdens de wedstrijd zijn beelden gemaakt, waarvan hier de samenvatting te zien is.

Samenvatting (eindstand 1-3)

VVIJ stond bovenaan met een maximale score, maar na deze wedstrijd zijn de rollen omgedraaid. Alleen Deltasport staat nu nog boven de A2 uit Culemborg.

Nu de eerste vijf wedstrijden gespeeld zijn, is het tijd voor een tussenbalans. De A2 is evenwichtig en de spelers weten elkaar steeds meer te vinden. Voor elkaar vechten is een sterk punt. We weten ook hoe we de sympathie van de scheids weten te winnen, door niet te zeuren maar door fatsoenlijk te spelen. We proberen goed te voetballen en dat lukt. Kortom, alle reden om Wilco´s aanstelling te verlengen. Zullen we met Wilco een Belgisch trainingskamp organiseren, met Pasen?

Volgende week krijgen we Driebergen op bezoek, voor de beker.